Oferta pentru dezvoltatori - RealCasa.ro - Apartamente si case de vanzare

Oferta servicii

⏱ Durata medie citire: 6 min

oferim servicii imobiliare integrate de marketing

Obiectivele noastre

1. Awareness

Primul obiectiv il reprezinta cresterea notorietatii brandului proiectului.

2. Lead generation

Dupa familiarizarea brandului in piata, incepem procesul de generare a lead-urilor.

3. Vanzari

Prelucram lead-urile si corelam actiunile de marketing cu agentii imobiliari.

Servicii

Vizualizare

Reusim sa schimbam paradigma prezentarii dezvoltarilor imobiliare aflate in stadiu de proiect prin intermediul tehnologiilor inovative pe care le-am dezvoltat. Transformam vanzarea clasica bazata pe randari intr-o experienta imersiva, convingatoare si mobile-friendly.

Platforma

Am dezvoltat propria noastra platformă imobiliară folosind ultimele tehnologii si bune practici din domeniu. Platformei este contruita cu doua scopuri: de a face accesibile solutiile moderne de vizualizare și de a facilita generarea de lead-uri semi-calificate.

Marketing

Realizam toata gama de servicii de marketing traditional si digital. Din echipa RealCasa fac parte specialisti cu experienta in real estate din arii complementare cum ar fi: strategie, audit, performance, social media, OOH, evenimente de lansare, campanii de awarness, PR, e-mail marketing dar si altele.

Lead Services

Calificam lead-urile pe care le generam printr-un manager dedicat care atribuie mai departe agentilor lead-urile si ii supravegheaza ca respecta termenele de follow-up. In plus, RealCasa dispune si de agenti proprii care pot realiza vizionari sau oferi consultanta in cadrul procesului de vanzare.

Vizualizare

Prin intermediul tehnologiilor inovative pe care le-am dezvoltat reusim sa schimbam paradigma sectorului imobiliar, respectiv de a vinde doar în baza unor randari si transformam acest proces intr-o experienta imersiva, convingatoare si unica pe piata imobiliara din Romania.

Platforma

Am dezvoltat propria noastra platformă imobiliară folosind ultimele tehnologii si bune practici din domeniu. Scopul principal al platformei este de a genera lead-uri printr-o experienta imersiva oferita utilizatoriilor sau potentialilor clienti care se intalnesc cu agentii de vanzari.

Marketing

Realizam toata gama de servicii de marketing traditional si digital. Din echipa RealCasa fac parte specialisti cu experienta in real estate din arii complementare cum ar fi: strategie, audit, performance, social media, OOH, evenimente de lansare, campanii de awarness, PR, e-mail marketing dar si altele.

Lead Services

Calificam lead-urile pe care le generam printr-un manager dedicat care atribuie mai departe agentilor lead-urile si ii supravegheaza ca respecta termenele de follow-up. In plus, RealCasa dispune si de agenti proprii care pot realiza vizionari sau oferi consultanta in cadrul procesului de vanzare.

Platforma

Folosim cele mai noi limbaje de programare si solutii tehnice de ultima generatie in realizarea propriei noastre platforme imobiliare care are scopul principal de a genera lead-uri. Design-ul platformei are un UX si UI modern, in ton cu tendintele globale. Gratiei infrastructurii performante de care dispunem suntem printre cele mai rapide (ca viteza de incarcare) platforme de imobiliare din Romania.

Viteza de incarcare homepage

*Date actualizate la data de 23 Ian '23, din Lighthouse, pe homepage-urile platformelor.

Marketing

Strategie

Analiza pietei si a concurentei urmata de recomandari pentru directiile de comunicare, tacticile de vanzare si fidelizare

Content

Creare de continut text, foto, video si adaptarea lui pentru fiecare canal in parte, in concordanta cu mesajele stabilite

Publicitate

Campanii de Awarness si Performance in cadrul retelelor Meta si Google ce au scopul de a genera lead-uri

Social Media

Postari regulate, comunicare consecventa si managementul comunitatii

PR

Concepem si publicam articole in presa generala sau de specialitate si organizam evenimente de prezentare ale proiectelor rezidentiale

Outdoor

Panouri publicitare outdoor in Bucuresti si alte orase, pentru a creste notorietatea si a atrage potentiali cumparatori

Lead Services

apelam-telefonic-lead-uri-realcasa
Calificare

Apelam telefonic lead-urile generate din reclame si le evaluam prin metode personalizate, astfel determinand valorea fiecaruia.

management-interactiuni-realcasa
Management

Coordonam agentiile de vanzari in vederea respectarii termenelor stabilite cu lead-urile. Monitorizam interactiunile si urmarim procesul de vanzare.

vizionare-proiecte-realcasa
Vizionare

Ne ocupam de vizionari la proiect si in mod special prezentam proiectul prin tehnologiile VR si AR.

asistenta-vanzare-realcasa
Vanzare

Oferim asistenta si indrumare in cadrul intregului proces de achizitie.

realcasa-servicii-lead

Beneficiile clientului

Inovatie

Tehnologiile RealCasa ofera avantajul competitiv necesar unui ansamblu rezidential in curs de finalizare pentru ca se diferentiaza de concurenti prin experienta de vanzare imersiva

Crestere vanzari

Prin corelarea tehnologiilor inovative, a solutiilor de marketing integrat cu departamentul de vanzari, eficientizam și sporim considerabil sansele de vanzare pentru dezvoltarile imobiliare.

Reputatie

Actiunile de marketing si vanzari impreuna cu tehnologiile de ultima generatie aduc brandului un plus de valoare si recunostinta. In plus, brandul este asociat cu ceva modern, de calitate, sofisticat.

Marketing (lunar)

Basic

Incepe actiunile din online printr-un marketing specific de generare a lead-urilor.

€2499Marketing

  • Strategie
  • Setup PPC
  • PPC
  • Design PPC
  • Video Reels
  • Social Media
  • Graphic Design
  • Audit & Rapoarte
  • Lead Management
  • Listare platforma RealCasa

Etape de lucru

Etapa #1.1

Asimilarea informatiilor despre proiect si auditarea activitatiilor de marketing si vanzari deja intreprinse.

Etapa #1.2

Elaborarea strategiei de marketing, stabilirea obiectivelor si realizarea planului de executie.

Etapa #1.3

Configurarea si implementarea infrastructurii online necesare pentru a prezenta digitala consistenta.

Etapa #2

Dupa faza de setup pornim campaniile de promovare pe toate canalele si incepem sa generam leaduri.

Intrebari frecvente

Este RealCasa.ro solutia optima pentru afacerea mea?

RealCasa.ro a fost construita pentru a monetiza proiectele imobiliare prin intermediul solutiilor inovative de tehnologie imobiliara disponibile (#proptech). Prin sincronizarea metodelor moderne de vizualizarea ale proiectelor, cu o platforma de ultima generatie, cu servicii performante de marketing si aptitudini capabile de vanzare, oferim combinatia perfecta de care piata rezidentiala duce lipsa.

Care este diferenta daca aleg suma fixa sau suma fixa și procent?

Vrem sa ne asumam impreuna riscul in proiecte si atunci sustinem si noi o parte din costurile necesare. Astfel, investim orele de munca ale intregii echipe si ne dam tot interesul ca proprietatile sa se vanda pentru ca atunci vom castiga si noi.

Pot alege doar Set-up fara Vizualizare?

Desi nu recomandam, putem depasi etapa 1 fara Vizualizare în cazul în care se indeplinesc mai multe conditii.

Pot alege doar o anumita categorie de servicii sau trebuie ales tot pachetul?

Da, este posibil. Din in experienta noastra am observat ca atunci cand eforturile de marketing si vanzari sunt corelate si dispun de materiale bune de comunicare, usor accesibile, sansele de convertire a lead-urilor cresc.

Cum se procedeaza daca doresc ca eforturile sa fie concentrate doar asupra unei categorii de servicii? (ex: vizualizare)

Discutam si croim pachetul optim pentru nevoile fiecarui proiect. Programeaza un apel cu noi aici ca sa intelegem mai bine care sunt cerintele.

Care este calitatea standard la care sunt livrate serviciile VR?

Modelele interactive 3D sunt livrate in detaliere avansata, iar pentru o calitate superioara clientul poate cere upgrade la premium sau custom. Nodurile VR sunt prin definitie livrate in calitate premium si se poate cere upgrade catre calitate custom.

In cat timp va fi listat un ansamblu nou pe website?

In functie de complexitatea proiectului acest proces poate dura intre 3 si 14 zile.

In cat timp dupa semnarea contractului incep campaniile de marketing?

In general prima luna este considerata cea de setup initial, unde se creaza materialele de comunicare (text, imagini, 3d-uri, etc) si se organizeaza toata prezenta digitala a proiectului. Ulterior, din luna a 2, se incep campaniile recurente de marketing.

In cazul in care situatia este critica si este nevoie de inceperea imediata a colectarii de lead-uri dispunem de metode optime prin care sa pornim campaniile de marketing imediat dupa semnarea contractului.

Lucrati si cu alte agentii imobiliare?

Da. Pe anumite proiecte colaboram cu agentii imobiliare partenere care sunt specializate in zonele in care proiectele rezidentatile se dezvolta. Colaborarea consta doar pentru 2 activitati din serviciile RealCasa de lead-uri si anume realizarea vizionarilor si inchiderea lead-urilor.

Cum lucrati cu agentiile imobiliare?

RealCasa pune la dispozitia agentiei partenere CRM-ul propriu unde aloca calupuri de lead-uri calificate pe anumite proiecte. Orice interactiune care se realizeaza cu lead-urile este trecuta in CRM si monitorizata de managerul dedicat RealCasa, astfel incat sa fie respectate termenele limita si orice alte obligatii.

Va exista un Account Manager dedicat?

Pachetele de la Premium in sus se bucura de un Account Manager dedicat, cu care pot discuta in orice zi a saptamanii.

Oferiti demo-uri?

Da! Programeaza un apel cu noi aici ca sa aflii mai multe detalii despre serviciile RealCasa.

Am mai multe intrebari.

Vrem sa ajutam tot timpul. Nu ezita sa ne transmiti intrebarile telefonic sau la adresa [email protected]

Toate serviciile si metodele de lucru sunt detaliate in oferta tehnico-financiara

GOOGLE CERTIFIED PARTNER

google-search
radu-mazare-realcasa

Asteptam cu interes parerea dumneavoastra

Radu Mazare, Chief Marketing Officer | [email protected]

Contacteaza un specialist

Scrie-ne si te vom contacta

Apasand pe "Trimite mesajul" esti de acord ca RealCasa si partenerii sai, terte parti, sa te poata contacta, inclusiv prin apeluri sau mesaje text prin mijloace automate. De asemenea esti de acord cu Termenii si serviciile noastre, si Politica de Confidentialitate.

!!!

Pentru scopuri precum afisarea de continut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apasand accept esti de acord sa permiti colectarea de informatii prin cookie-uri sau tehnologii similare. Afla in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.